Knotshockey

Knotshockey is een mix tussen rugby en hockey. Het doel is om met een rubber knots een doelpunt bij de tegenpartij te scoren. Een hilarische sport dat zowel op gras, binnen maar ook op zand gespeeld kan worden. Knotshockey wordt gespeeld met een veilige stick en een zachte bal. Scheenbeschermers en een gebitsbeschermer zijn niet nodig. Blessures veroorzaakt door het spel komen nauwelijks voor. De regels zijn zeer eenvoudig waardoor iedereen direct kan meespelen.

We spelen elke ronde een mini toernooi waarbij 8-8 wordt gespeeld op 2 velden. Elk team speelt 3 wedstrijden van +/- 5 min (door wisselen van spelers gebeurd in enkele secondes)
Via deze wijze spelen alle 4 de teams tegen elkaar.

 

Vraag een offerte aan voor activiteiten
arrow&v

LOCATIE

De Pleck - Buitenplaats Molenwei

Stompwijkseweg 27

2266 GC, Leidschendam-Voorburg

e: info@depleck.nl
t: 0617476999

Bereikbaarheid

Tram 19 stopt 1500 meter van de Buitenplaats in de Haagse wijk Leidschenveen aan de Oude Middenweg. (20 minuten lopen). De Randstadrail en tram 3 en 4 rijden vanaf station Leidschenveen richting Zoetermeer, Rotterdam en Den Haag centraal. (30 minuten lopen) In het centrum van Leidschendam stopt bus 45 richting het centrum van Den Haag en Leiden. (25 minuten lopen)

© 2020 door PLECK. Proudly created by Content Collectiv.